Nylansering av webbshoppen!

Hej och välkomna till den nya webbshoppen! Under de föregående månaderna så har omfattande omorganisering pågått, och sidan ni ser framför er just nu är det publika resultatet av denna omorganisering!

Nu har vi helt revolutionerat våra rutiner, nu plingar det till direkt i vår nya medarbetares mobil (Kundservice Max) när ni skriver sms, när han får ett mail eller när ni ringer till honom på numret som finns på toppen av sidan!

Det som återstår nu är att beställa in stora mängder med efterfrågade varor, som t-shirts, muggar, hoodies och mycket annat mer!

Vi kämpar varje dag för att detta projekt ska gå runt, och vi vinner den kampen varje dag!

Webbshoppen är tillbaka, och nu är den tillbaka på riktigt!

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!