REVOLUᛏION – T-shirts och Hoodies!

revolution

Det efterlängtade trycket REVOLUᛏION finns nu åter igen på lager, nu som hoodies men även som t-shirts. T-shirts finns dessutom i kvinno-modell eller manlig-modell, då vi på Greenpilled helt ställer oss bakom ideén att det finns två kön.

(Till skillnad från vissa förskolor i Stockholm och andra systemdrivna galenhetsfabriker.)

2018-10-15: För tillfället är många storlekar slut av både Hoodien och Herr-tshirten. Vi har en leverans på väg och meddelar genom nationella medier så snart som den är framme!.

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!