Succé-lansering!

Greenpilled.com har nu vart online i nästan en vecka, och vi har fått in massvis med ordrar om böcker, kläder och diverse!

Vi vill dock meddela att som resultat av denna super-popularitet kommer vissa ordrar att bli försenade, då vi helt enkelt inte hinner med alla på så kort tid! Ni kan dock räkna med att ha era ordrar vid onsdag 19:e september!

Som alltid, om ni oroar er över er order kan ni alltid kontakta oss på kundservice, om ni undrar någonting angående er order specifikt!

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!