Den första månaden avklarad!

Med den första månaden avklarad här på september vill vi på Greenpilled.com ge er en kort status-uppdatering! Efter den lyckade lanserings-rean har vi sålt massvis med böcker och kläder, och mer sådant kommer att köpas in. T.ex om din storlek var slut i lager på Revolutions Hoodien eller Revolutions T-shirten så siktar vi på att få in fler mot slutet av månaden.

Vi har även fler böcker på väg, så ni har flertalet titlar att se fram emot framöver. Givetvis kommer vi att meddela genom nationella medier när nya titlar eller fler tröjor dyker upp!

Vi vill även passa på att tacka alla ni som ringer in och har funderingar, det är alltid trevligt att få ett samtal från er i den nationella sfären! Så om ni någonsin har en fundering ska ni inte vara rädda för att kontakta oss på kundservice. Oavsett vilket problem ni må ha eller fundering som har kommit upp så gör vi alltid allt i vår makt för att lösa det! Telefonen är bemannad i princip hela dagarna, det är heller ingen fara att ringa frammåt kvällen! (Risken finns ju dock att jag ligger och sover då.) Och om vi inte svarar så kan ni alltid skicka ett SMS istället!

Nu ser vi till att göra oktober månad till en månad av framgång och stora steg frammåt!

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!