Föregående kampanj är slut, men håll utkik till helgen…

Föregående kampanj där man fick gratis ex. av olika tidsskrifter/tidningar är nu slut, men vi på Greenpilled.com vill också informera om att vi just nu håller på att beställa in diverse intressanta plagg som ni kan se fram emot att få ta del av. Utöver det så är vinterns mörka tid framme, och en av tomtens flitiga arbetare jobbar hårt för att tillverka ljus med kampens motiv, samtidigt som vi på Greenpilled.com håller på att beställa in diverse plagg

För att hålla er uppdaterade kring allt detta behöver ni endast hålla utkik på nationella medier, då vi givetvis kommer annonsera när våra produkter kommer upp för försäljning

Sedan vill vi även informera om att en särskilt intressant kampanj finns runt hörnet nu till helgen, se upp!

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!