Julrea & Tävling!

God Jul kära kunder!

Vi på Greenpilled.com önskar er alla en Vit och God Jul, och vi hoppas innerligen att ni kan spendera den med era närmaste, i lugn och ro. Vi vill dessutom passa på att tacka alla er kunder som vi har interagerat med under året på kundservice! Ni är alla den verkligen trevligaste mängden människor en butik någonsin kunnat önska att stöta på!

Vi ser varmt fram emot nästa år, då vi kommer fokusera på att expandera vårat sortiment rejält! Än är dock inte året slut, och nu är det dags för julrea och en tävling!

Julrea!

Nu är det hög tid för julrea, och därför sätter vi en 10% rabatt på alla varor i vårt sortiment! Denna rea är givetvis till för att ni ska kunna köpa julklappar till ett lägre pris, men vi vill också varna för att beställa varor sent, då vår posttjänst postnord inte alltid leverar på tid.(särskilt inte runt jultider!)

Så ta tillfället i akt och beställ era julklappar omgående! Det säkraste datumet för leverans innan Julafton är den 14:e december, beställer ni innan då så är paketet framme till Jul inom all rimlighet. Men rean kommer vara kvar fram tills den 17:e december, dock är leverans innan Julafton på det datumet mycket spekulativt.

Tävling!!

För att delta i tävlingen skall man:

  • – Handla i butiken för minst 500 kr
  • – Motivera varför just du har vart en snäll nationalsocialist i år!
  • För att motivera varför ni har vart snälla nationalsocialister kan ni skriva i fältet ”Ordernoteringar (valfritt)” som finns tillgängligt när ni ska betala, om ni missar att skriva däri kan ni även skicka er motivering till [email protected], se till att bifoga ert ordernummer i det meddelandet också!

    Priset är ett presentkort på 500kr som kommer gå till den snällaste nationalsocialisten av er alla som handlat för minst 500 kr!

    About Kundservice Max

    Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!