Vinnare i tävlingen och nya produkter!

Vinnare i Greenpilleds jultävling där den av våra kunder som bäst kunde motivera varför just han eller hon varit en snäll nationalsocialist i år är nu utsedd. Han heter Cedric Höglund och får ett presentkort på 500 kr att handla för i framtiden på Greenpilled.

Här följer Cedrik Höglunds vinnande motivering:

Jag hoppas att jag varit en bra och snäll nationalsocialist i år. Jag har under året utvecklats som person på alla plan och försökt att bidra med så mycket jag kunnat till vår frihetskamp. Jag har liksom många andra tappra kämpar lagt ner mycket tid och offrat en hel del blod, svett och sömn för den högre saken. Jag ser fram emot 2019 då jag tillsammans med mina kamrater kommer fortsätta kampen för vårt folk. God jul och ett gott nytt nationalsocialistiskt år önskar jag alla motståndsmän och -kvinnor över hela Norden och till alla kämpande arier världen över!

Vi lanserar dessutom flera produkter, ni kan kika på dem här!

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!