Två nya t-shirts, och annat!

Än en gång uppdaterar vi vårt lager med nya produkter, men har även köpt in fler bästsäljare från förut.

Vi vill även berätta att de enstaka förseningar som skedde under den föregående månaden var på grund av Kundtjänst Max arbete på webbsidan för Nordisk Radio. Med den lanseringen ur vägen kan ni vänta er snabb leverans som förut, och om ni undrar om er orderstatus eller har en fundering rent allmänt kan ni alltid nå Max på våra diverse kontaktmetoder, bland annat telefon!

Nyheter:


Lageruppdateringar:

About Kundservice Max

Hör av dig till mig på kundservice-mailen högre upp på sidan om du har några frågor eller funderingar! Ni kan även nå mig på +4673-626-03-67! Jag är aktiv i den nationella kampen, så om jag inte svarar så är det med störst trolighet för att jag är ute på aktivitet som kräver full uppmärksamhet!