Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp

329 kr

Denna 20-årsbok är i all väsentlighet den sanna berättelsen om Nordiska motståndsrörelsen. Det är berättelsen om en organisation som gjort sina misstag men som också varit den enda nationella organisation som överlevt under hela denna 20-årsperiod och som nu står starkare än någonsin. I med- och motgångar har Nordiska motståndsrörelsen i 20 års tid följt den radikala linjen och vi har därmed förblivit ärliga både mot oss själva och andra.

Citat ur bokens förord:

”När nu 20 år har förflutit sedan Nordiska motståndsrörelsen grundades känner vi att det har blivit dags att summera dessa år, vilket vi väljer att göra genom denna bok som du nu håller i handen.”

”Slutresultatet innehåller såklart nostalgi och historia, men här finns också så mycket mer. Här finner du exklusiva avslöjanden och frågor som kännare av den nationella rörelsen alltid undrat över besvaras. Boken beskriver också på ett aldrig tidigare skådat sätt den unika revolutionära anda som skiljer Motståndsrörelsen från samtliga övriga samtida organisationer och som drivit oss framåt i alla år.”

I lager