Den judiska rasismen – David Duke

150 kr

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

”Jag måste åtminstone erkänna, att liksom tusentals andra typiska judiska ungar i min generation, uppfostrades jag till judisk nationalist, … jag fick lära mig att mitt folk är överlägset de icke-judar som har förtryckt oss. Vi fick lära oss att betrakta icke-judar som opålitliga främlingar, … som människor som är mindre känsliga, intelligenta och moraliska än vi själva. Vi fick också lära oss att läxan av vår mörka historia är att vi inte kan lita på någon.”

Den som citeras är ingen minde än Stephen Steinlight, ordförande för den inflytelserika lobbyorganisationen American Jewish Committee. Utdraget ger oss en glimt av en utbredd judisk chauvinism som ganska få känner till – och nästan ingen vågar kritisera. David Duke tillhör undantagen. Ovanstående är bara ett av flera hundra häpnadsväckande citat som presenteras i denna frispråkiga och kritiska granskning av världens mäktigaste herrefolkslära. Duke vill visa att det inom judenheten finns en stark messiansk strömning som strävar efter överhöghet, inte bara över Västbanken och Gazaremsan, utan över hela världen. Det specialskrivna förordet av Jonas De Geer och efterordet av Lennart Berg, tydliggör att Dukes resonemang är giltiga och relevanta också för svenska förhållanden. Alla som intresserar sig för politiska frågor eller för samhällsfrågor över huvud taget, kommer att finna den här boken angelägen och tankeväckande.

Författare: David Duke Förlag: Logik Förlag Utgiven: 2015 Antal sidor: 356 Format: Inbunden ISBN10: ISBN13: 978-9187339165 Språk: Svenska